KF Sint-Jozefsgilde Mol-Sluis – Alleendje

KF Sint-Jozefsgilde Mol-Sluis is genomineerd met de familievoorstelling Alleendje. Samen met  professionele theatergroep Tweelicht & Zoon gaat de vereniging werken rond het maatschappelijk relevant thema pestgedrag. Een multimediale theatervoorstelling waarbij de fanfare ook geïntegreerd wordt in het stuk.

Het onderwerp is erg belangrijk en het werken rond pestgedrag krijgt dan ook een cruciale focus binnen het initiatief. KF Sint-Jozefsgilde wil dan ook jeugdbewegingen, leerkrachten en scholen betrekken bij het geheel en materialen zoals een lesmap voor leerkrachten ter beschikking stellen. Op die manier blijft het onderwerp pestgedrag niet enkel beperkt binnen de voorstelling, maar wordt dit ook ervoor en erna doorgetrokken en opgevolgd. De impact op de omgeving en op de omgeving kan op deze manier echt gerealiseerd worden.

Daarnaast wil de vereniging een cultureel hoogstaand evenement brengen. Door samen te werken met de theatervoorstelling treden het orkest en de dirigent dan ook buiten hun gebruikelijke comfortzone.

Website

Datum: 9 mei 2015

Een gedachte over “KF Sint-Jozefsgilde Mol-Sluis – Alleendje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s