KM Sint-Jan Marke – Level Up!

KM Sint-Jan Marke is genomineerd met Level up! De vereniging wil twee ver uit elkaar liggende werelden via het medium van de video games bij elkaar brengen en jongeren op die manier laten kennis maken met blaasmuziek.

KM Sint-Jan Marke gaat voor dit project samenwerken met een aantal partners. Het is de bedoeling om grensoverschrijdend te werken. Belangrijk hierbij i de samenwerking met Howest, richting Digital arts and entertainment. Het is de bedoeling dat de vereniging een soundtrack gaat maken voor een bestaand project van een student of mogelijks vanaf 0 een nieuw project gaat begeleiden en er muziek op zal voorzien.

Opmerkelijk aan het project van KM Sint-Jan Marke is dat de vereniging bouwt op een nieuw medium, de video games, om grenzen met de instrumentale amateurmuziek te vervagen. Door dergelijk thema aan te halen binnen de voorstelling treedt Sint-Jan Marke uit een bepaalde comfortzone om te bewijzen dat een blaasorkest ook op deze manier de hand kan reiken naar jongeren. De samenwerking met Howest tilt dit idee daarenboven naar een nog hoger niveau en maakt de grensoverschrijding tussen twee werelden helemaal concreet.

Website

Facebook

Datum en locatie:

Zaterdag 14 november 2015, 20u – Kortrijkse Stadsschouwburg, Schouwburgplein 14, 8500 Kortrijk

Een gedachte over “KM Sint-Jan Marke – Level Up!

  1. Bart FEYS (dirigent Sint-Jan marke- schreef:

    Beste
    De correcte datum voor het Level Up-project van Sint-Jan Marke is zaterdag 14 november, aanvang om 20u. in de schouwburg te Kortrijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s