I-MUSIC komt tot leven

Arnout brengt Opa Remi en zijn kleindochter Mila Bemol tot leven!

In de I-MUSIC voorstelling nemen opa Remi Bemol en zijn kleindochter Mila het jonge publiek mee in een verhaal vol kriebelklanken. Om de kinderen op voorhand reeds kennis te laten maken met opa Remi en Mila heeft Arnout Jansen zijn digitale pen ter hand genomen.

Arnout is een jonge man van 20 uit Maasmechelen. Hij studeert Groenmanagment aan de PXL in Diepenbeek. De groene natuur legt hij graag vast met zijn fotocamera maar niet enkel natuurfotografie interesseert hem. Ook film, de wetenschap achter dromen en Japanse animatie passioneren hem. Daarom brengt hij deze werelden graag samen in zijn tekeningen.

Voor de voorstelling I-music brengt Arnout opa Remi en zijn kleindochter Mila tot leven. Ook zal hij tekeningen maken van de verschillende instrumentengroepen. Deze tekeningen kriebelen de kinderen om naar de voorstelling te komen, zorgen voor herkenbaarheid tijdens de voorstelling en ook tijdens de nawerkingen zullen Mila en opa Remi de kinderen meenemen op avontuur in de wereld van de harmoniemuziek!

Hier alvast een voorsmaakje.

Opa Remi en Mila Bemol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s