Super repetitieweekend geeft startschot voor ‘I-music’

De muzikanten van de Koninklijk Harmonie St. Cecilia, een stapel leuke muziek voor jong en oud en een snuifje zon, meer was er niet nodig om een prachtig weekend in de Kalei in Dilsen op de kaart te zetten!

Dit weekend gaven de muzikanten van de K.H. St. Cecilia uit Rotem het startschot voor de eerste familievoorstelling van het project Kriebelklanken. Samen repeteerden zij een heel weekend aan het muzikale programma van het concert I-music .

Tijdens deze voorstelling zullen de kinderen samen met hun ouders worden meegenomen op een muzikale reis. We lichten een tipje van de sluier: Mila Bemol kijkt een filmpje op haar tablet. Wanneer haar opa ‘dat ding’ in de gaten krijgt, komen er heel wat vragen over vroeger en nu naar boven. Mila ontdekt samen met haar opa ook de verschillende instrumenten van het harmonieorkest aan de hand van haar I-musicapp en de muzikanten van de Koninklijke Harmonie St. Cecilia uit Rotem geven kleur aan de voorstelling.

De voorstelling zien, de muziek horen, … dat is nog niet alles! Het concert I-music eindigt namelijk met een echt belevingsmoment waar de kinderen alle instrumenten eens mogen bespelen!

Na een blitse start dit weekend werken de muzikanten de volgende weken verder aan dit spektakel. Muziek stond op nummer één tijdens dit weekend, op de voet gevolgd door spel en plezier want de hele familie was welkom! De kleinste telgen van het orkest hebben alvast genoten van een heerlijk weekend en een super leuke generale repetitie. Dat smaakt naar meer!

De K.H. St.Cecilia uit Rotem in samenwerking met de stad Dilsen-Stokkem en de Gezinsbond nodigen jullie alvast uit voor deze hartverwarmende familievoorstelling op 1 mei om 17u in de Nieuwenborgh in Stokkem.

DSC_0003 DSC_0009DSC_0038

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s