Op weg met Alleendje

KF Sint-Jozefsgilde Mol-Sluis bezorgt ons het vervolg van hun verslag over de totstandkoming van Alleendje:

Ondertussen is het jeugdweekend en het jaarconcert van onze fanfare alweer gepasseerd en werd het project Alleendje mee in de verf gezet!

Tijdens het jeugdweekend, dat doorging in februari, is er erg hard gewerkt om het programma van het jaarconcert voor te bereiden… Met het thema “cinema toeternietoe” voor ogen gingen de muzikanten met z’n allen zeer creatief te werk gegaan en werd onder meer het stapliedje voor het project Alleendje ingeoefend. Hier rond werd een  eigen filmpje gemaakt (het thema pesten is daardoor zeker aan bod gekomen in het jeugdweekend).  Dit filmpje ging in première met ons jaarconcert op 21 en 22 maart en was een groot succes op het einde van het jeugdprogramma. De kindjes van de initiatielesjes werden er bij betrokken door telkens met hun zelfgemaakte affiches de filmmuziek in te leiden en als apotheose van de avond samen op het podium het stapliedje van Alleendje uit volle borst mee te zingen.  Het voelde heel emotioneel aan want hier en daar werd er in het publiek een traantje weggepinkt.

De kaartenverkoop is ondertussen gestart en nu maar hopen dat de zaal met 485 zitplaatsen uitverkocht raakt.

Ook tijdens toeterkesdag (een muzikale kindernamiddag voor  lagere school kinderen) die doorgaat op 25 april wordt er gewerkt rond het thema Pesten.  Cinema Toeternietoe met onder meer het zelfgemaakt filmpje en het ingezongen stapliedje van Alleendje sluiten de kindernamiddag af.

Een gedachte over “Op weg met Alleendje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s