Vakantie? Tijd om Mila en opa Remi in te kleuren!

imusic

Mila en haar opa Remi Bemol worden zo stilaan bekend in Dilsen-Stokkem en omstreken!

I-music werd de voorbije week aangekondigd in de activiteitenkalender van de Stad Dilsen-Stokkem, het boekje van de Doe-pas, UiT in Vlaanderen… affiches en flyers worden verspreid…

Ook via de digitale kanalen worden de families opgewarmd voor de I-music voorstelling van 1 mei. Door de samenwerking met de Gezinsbond, de stad en het OCMW Dilsen-Stokkem en de vzw Horizont – Rap op stap willen we alle kinderen de kans geven deel te nemen aan dit unieke project.

Na de paasvakantie zullen de kinderen van de laatste kleuterklas tot en met het derde leerjaar van de basisscholen en de stedelijke Kunstacademie in Dilsen-Stokkem bezocht worden door ons I-music team. Tijdens de presentatie krijgen zij zowel een digitaal als een muzikaal voorsmaakje van de voorstelling en maken ze kennis met Mila en Opa Remi. Zij krijgen dan een tekening mee naar huis, die ze kunnen inkleuren en meebrengen naar de voorstelling. Er vallen leuke muzikale prijzen te winnen met deze kleurwedstrijd!

Arnout Jansen, die met zijn digitale pen Mila en opa Remi tot leven bracht, legt op dit moment ook de hand aan de andere tekeningen voor de voorstelling. Wij zijn benieuwd!

Heb je het I-music team nog niet ontmoet of wil je graag meerdere tekeningen kleuren? Print dan deze tekening af en breng ze mee op vrijdag 1 mei!

kleurwedstrijd_I-music

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s