I-Music krijgt digitaal vervolg!

Het is zo ver: I-music gaat verder via de digitale weg. Vanaf nu kan je de muzikale familievoorstelling herbeleven op je pc of tablet via de app!

Kinderen, groot en klein, kunnen I-music digitaal herbeleven. De verschillende instrumentengroepen van het orkest worden erin beschreven met begeleidende filmpjes. Ook het volledige orkest kan bekeken en beluisterd worden. En wat deed die man met zijn stokje nu weer precies?

De winnende tekeningen van de kleurwedstrijd, foto’s van de bezoeken aan de basisscholen en de kunstacademie Dilsen-Stokkem en foto’s van de voorstelling zelf zijn ook terug te vinden in de app.

Twee instrumentengroepen stonden de voorbije maanden al in de kijker: de koperblazers en de slaginstrumenten. Hou de app goed in de gaten want in juli en augustus verschijnen nog filmpjes van de andere instrumentengroepen! Je kan er ook de data van de open repetities terugvinden. Zaterdag 4 juli, zijn de snaarinstrumenten aan de beurt en op 29 augustus de houtblazers, telkens om 15.00u in de harmoniezaal Rotem.

Op maandag 15 juni brachten de leerlingen van het tweede leerjaar van de Horizon Rotem, met muziekmeester Frank Boonen, een bezoekje aan de harmoniezaal. Enkele muziekleerkrachten van de kunstacademie en leden van het I-musicteam stonden paraat voor een uurtje ‘Toeten en blazen’.  Al de muziekkriebels die de leerlingen kregen tijdens de voorbereidende lessen, werden dan ook omgezet in prachtige klanken!

Om hun enthousiasme verder te zetten, kregen alle leerlingen een kazoo van het I-musicteam mee naar huis.

Via de website van de koninklijke Harmonie St. Cecilia Rotem kan iedereen de I-music app openen voor nog meer kriebelklanken!

De toekomst van de harmoniemuziek is alvast verzekerd!

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s