I-music in een ‘noten’dop!

I-music kriebelde, verwonderde en opende deuren! Niet alleen voor alle kinderen die deelnamen aan dit initiatief maar ook voor de muzikanten van de K.H. St. Cecilia uit Rotem! Voor, tijdens en na de voorstelling werd er genoten van de wondere wereld van de harmoniemuziek. Een goede samenwerking tussen de Hamonie, de Stad Dilsen-Stokkem, Kunstacademie en alle basisscholen van Dilsen-Stokkem vormden hier de basis voor. Dankzij de deelname aan de Vlamo Award werd dit een onvergetelijk avontuur. Omdat beelden en muziek vaak meer vertellen dan woorden werden alle mooie momenten in volgend filmpje samengebracht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s