Concertband Teralfene – In Team

Concertband Teralfene maakt met In Team kans op de Vlamo Award 2016. De concertband wil met deze voorstelling het publiek meenemen op een tijdreis doorheen de geschiedenis. De kernboodschap: alles wat je doet, heeft gevolgen en heeft invloed op de toekomst. Met de voorstelling wil de vereniging mensen op een luchtige manier toch aan het denken zetten over hun acties en de gevolgen die daaruit voortkomen. Concertband Teralfene wil een totaalconcept creëren waarbij het initiatief het gewone concert overstijgt. Aan de hand van een aantal thema’s (gaande van ludiek tot meer serieus en maatschappelijk) neemt het orkest de toeschouwers mee op de tijdreis en wordt de voorstelling vormgegeven.

Het panel van de Vlamo Award heeft In Team genomineerd omwille van de creativiteit die aan de dag gelegd wordt bij het onderwerp en de uitwerking ervan. Het panel looft de kernboodschap van het initiatief en het streven naar een bewustwordingsproces bij het publiek. Het is een nobel idee van Concertband Teralfene om met een voorstelling van hun vereniging de mensen aan het denken te willen zetten.

Meer info: http://fanfareteralfene.be/wp/

Datum: 21 mei 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s