Engelenburcht

Met een zeer geladen voorstelling zondagavond 29 januari, heeft het Engelenburcht-project van Fanfare Toeterdonk voorlopig haar laatste halte bereikt. Opnieuw werd de kerk van het belevingscentrum in Tildonk sfeervol ingekleed voor het Nieuwjaarstreffen van de provincie Vlaams-Brabant. Dat het applaus van de genodigden véél meer was dan een beleefdheidsapplaus bleek niet alleen uit hun onmiddellijk staande ovatie, maar ook uit de reacties na het concert: aangrijpend, ontroerend, actueel, verrassend, prachtig geheel van tekst én muziek… Op het vlak van blaasmuziek voor de meesten een ware eye-opener!

Ook voor de fans is er goed nieuws, want vanaf nu kunnen we ook thuis en in de wagen van de Engelenburcht genieten. De CD is sinds enkele weken klaar en kan online besteld worden ( http://www.toeterdonk.be/engelenburcht-cd/ ) of via de leden van de fanfare.

vlamo-award

Er liggen ijzers in het vuur voor twee voorstellingen in 2018 en we werken verder aan onze droom het project een West-Vlaamse finale te bezorgen.

Ondanks dat we blijven werken aan de toekomst van de Engelenburcht voelde onze laatste uitvoering aan als het bereiken van een zeker doel. De fundamenten van de voorstelling zijn gegroeid en hebben zich duidelijk diep in het wezen van de vereniging geworteld; op muzikaal en artistiek vlak was de synergie zondag – méér nog dan tijdens de première – op haar hoogtepunt, organisatorisch liep alles op wieltjes en er heerst een gezamenlijke overtuiging van iedereen die aan het project heeft meegewerkt dat we iets waardevols hebben toegevoegd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s