Frontparadijs winnaar Vlamo Award 2017

Het Frontparadijs, een unieke uitvoering van een traumatiserend stuk geschiedenis: Lichtervelde in de oorlogsjaren.

Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia De Zwaan en Koninkijke Harmonie de Burgersgilde uit Lichtervelde hebben tientallen verenigingen betrokken in het project en sneden op een artistieke manier zowel onderwerpen van nu als van toen aan. Dit liet niemand onberoerd. Door de grote betrokkenheid van het publiek en de veelheid aan samenwerkingsverbanden en disciplines kunnen we spreken van een grote impact op de omgeving. Dit gaf de doorslag voor de jury.

Het jaar 2017 was een topjaar voor de Vlamo Award, met heel diverse initiatieven en kleurrijke kandidaten. Vandaar natuurlijk ook een dikke proficiat aan de genomineerden, Het Orkest van de Rode MuizenDrumSpirit en Concertband Euterpe Bilzen. Jullie hebben dat fantastisch gedaan!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s