Volg “Klassiek uit mijnen tijd” op de voet via hun nieuwsbrief!

Koninklijke Harmonie Wommelgem zit niet stil. Na een eerste geslaagde concert in november 2017 zijn ze nu volop aan het voorbereiden voor de volgende editie op 30 september 2018. De opbrengst van dit benefietconcert gaat naar  vzw Het Brein Instituut, een organisatie die enerzijds onderzoek verricht naar dementie (en hier al baanbrekend onderzoek deed), en anderzijds de communicatie naar de patiënten en mantelzorgers toe wil vergemakkelijken.

Wil je dit concert ook bijwonen? Bestel dan je tickets via sonja.sommeryns@armonea.be of via hun website.

Er is ook ander heuglijk nieuws: er komt dit jaar een tweede ‘Klassiek uit mijnen tijd’ – en dit in Tessenderlo. Musicband Odyssee gaat er aan de slag met het draaiboek en de tools die door K.H. Wommelgem werden aangereikt. Ben jij ook benieuwd naar hoe dit prachtige project mee evolueert of wil je dit project ook in jouw gemeente organiseren? Vanaf nu wordt er maandelijks een nieuwsbrief opgesteld zodat we “klassiek uit mijnen tijd” op de voet kunnen volgen.

HPage_006

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s