Genomineerden VLAMO Award 2019 bekend!

 

De genomineerden voor de VLAMO Award 2019 zijn bekend! Het panel selecteerde dit jaar opnieuw 4 creatieve en artistiek buitengewone initiatieven. Voor de Fanfarathon slaan 3 muziekverenigingen uit Kasterlee de handen in elkaar en marcheren ze een marathon voor het goede doel. KH De Eendracht Kleine Spouwe-Bilzen brengt een origineel hoorspel doorspekt met couleur locale in “De Bilzer Stadsmuzikanten.” Alumni-orkest Continuo gaat dan weer in dialoog met de verschillende culturen die de Gents Universiteit en bij uitbreiding Stad Gent rijk is. De vierde genomineerde is een oude bekende: Fanfare Toeterdonk doet na hun succesvolle passage met de Engelenburcht een tweede gooi naar de VLAMO-Award met de multimediale familievoorstelling “Help, de Taart staat in Brand!” Volg hun initiatieven hier op de voet…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s