De Bilzer Stadsmuzikanten… ons scenario is klaar!

Met enige trots kan ik melden dat ons scenario na 6 maanden werk klaar is! Onze werkgroep heeft hieraan en aan de muzieksamenstelling hard gewerkt.
73 pagina’s tekst en meer dan 30 fragmenten muziek werden samengebracht.
We zijn er dan ook heel trots op!

Nog meer leuk nieuws:

  • Begin september doen we een ‘mini-uitvoering’ van De Bilzer Stadsmuzikanten i.s.m. Het Vertelparadijs. Verteller en Bilzerse jeugdschrijver Stijn Moekaers zal samen met ons Jeugdorkest Eendracht (JOE) een voorstelling brengen in de gloednieuwe bibliotheek van Bilzen (onlangs verkozen tot de beste bib van Vlaanderen). Ons jeugdorkestje zal hierbij enkele liedjes spelen voor een publiek bestaande uit leeftijdsgenootjes en zelf de harmonie-instrumenten voorstellen. Ook hier is dus het pedagogisch element van ons project niet ver weg. Op deze manier betrekken we onze eigen jeugd in het project.
  • Op 15 augustus (O.L.V.-Hemelvaart) organiseren we een ontbijtmandenverkoop. Deze manden zullen streekproducten bevatten van Bilzen. Hiermee maken we weer de link met De Bilzer Stadsmuzikanten, waarin de lokale verbondenheid een grote rol speelt. De winst van deze verkoop dient om het project in november te financieren.

Maarten Roosen

De Bilzer Stadsmuzikanten
Koninklijke Harmonie De Eendracht Kleine-Spouwen (‘De Geiten’)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s