Fanfarathon… in strijd tegen kinderkanker

Dat kinderkanker niemand onberoerd laat wisten we. Dat de samenwerking tussen de drie fanfares zo veel verenigingen inspireert, de warme reacties en de creatieve inbreng hadden we niet verwacht.

Ondertussen hebben 57 verenigingen en scholen ons project omarmd. Sommige verenigingen nemen taken op zich tijdens de Fanfarathon. Andere organiseren fuiven, fotozoektochten, sportactiviteiten, tombola’s of sponsortochten in de aanloop naar 14 september. Nog andere leveren logistieke steun en staan ons bij met raad en daad in de voorbereiding.

De Fanfarathon mars is klaar. Begin juni zijn de partijen verdeeld en nu kunnen de muzikanten oefenen. Op 8 juni kwamen de drie fanfares al een keer samen om de parade in te oefenen.
En de pers was er ook bij:
20190612 - Rondom Turnhout oost20190611 - Drie Kastelse fanfares spelen samen Fanfarathon in strijd tegen kinderkanker - www.gva.be

De volgende maanden willen we de inwoners uit de drie dorpen opwarmen. We zullen met alle middelen de Fanfarathon onder de aandacht brengen. Dit doen we met flyers, affiches, een Fanfarathon krant, stands op activiteiten van andere verenigingen en onze aanwezigheid op evenementen. De aandacht drie maanden houden is moeilijk maar we zullen elke gelegenheid benutten.
We willen op 14 september drie dorpen zien opstappen achter hun fanfares.

Meer info op onze website en facebook.

Jan Reynders
PR verantwoordelijke Fanfarathon vzw

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s