Met trots stellen we het posterbeeld voor van ‘De Bilzer Stadsmuzikanten’!

Met enige trots stellen we jullie ons posterbeeld voor van ‘De Bilzer Stadsmuzikanten’! Deze werd ontworpen door niemand minder dan illustrator Nick Claes. En hieronder de achterkant van de flyer met meer info.
En dat is nog niet alles! Lees verder onder de flyer…

2019 augustus - De Bilzer Stadsmuzikanten kh de eendracht _ bsm - flyer a5 _ 2

Op zondag 13 oktober speelt ons jeugdorkestje JOE in de mooie bibliotheek van Bilzen tijdens ‘Het Vertelparadijs’. Jeugdauteur Stijn Moekaars nam ons scenario als basis en schreef een mini-voorstelling die alvast een teaser is voor het project in november. Ons 15-koppig jeugdorkestje o.l.v. Roosje Peters zal de muziek verzorgen en tijdens het verhaal maken de luisteraartjes kennis met de instrumenten. Muziek-initiatie door en voor kinderen! :).

De Bilzer Stadsmuzikanten.
Het Vertelparadijs, de Bibliotheek Bilzen
Zondag 13 oktober 

Je leest het goed, de muzikanten komen deze keer niet uit Bremen, maar uit onze eigen stad. Nu komt het sprookje van de gebroeders Grimm tot leven, hier in Bilzen. En jij mag komen luisteren en genieten van het bijzondere verhaal van Hans de hond, de kat Katty, de ezelin Iya en de haan Cocky. Wist je dat elk dier een eigen instrument speelt? Samen maken ze er supertof concert van, mét een verhaal erbij. Met je eigen instrumenten (lees: handen, voeten, trillende billen, …) én met je eigen ogen en oren mag je meedoen in dit heerlijke hoorspel ‘De Bilzer Stadsmuzikanten’.
Stijn Moekaars vertelt, Nick Claes maakt de tekeningen, de jeugdafdeling van de Koninklijke Harmonie ‘De Eendracht’ Kleine Spouwen speelt de muziek.

Van harte welkom!

Maarten Roosen
De Bilzer Stadsmuzikanten
K.H. De Eendracht Kleine-Spouwen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s