Genomineerden VLAMO Award 2020 bekend!

De genomineerden voor de VLAMO Award 2020 zijn bekend! Het panel selecteerde 3 creatieve en artistiek buitengewone initiatieven.

Het Dendermonds Strijkersorkest brengt met hun initiatief Waar de Dender mondt vergeten Dendermondse volksliederen opnieuw tot leven, zowel in de concertzaal als in de straten. Ook jonge en nieuwe Dendermondenaren worden bij dit erfgoed betrokken.

KH De Kristene Gildebroeders Val-Meer slaan de handen in elkaar met tal van lokale verenigingen en scholen. Samen vormen ze de musical Gelmel om tot een eigen totaalspektakel op de historische erekoer van Alden-Biesen.

KH De Ware Vrienden Zolder willen kinderen en mensen met een beperking op een laagdrempelige manier laten kennismaken met muziek. Peter en de Wolf vormt hierbij het vertrekpunt van een veelzijdige muzikale en kunstzinnige samenwerking.

Volg hun initiatieven hier op de voet …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s