Genomineerden VLAMO Award 2021 bekend!

Corona dwong de finalisten van 2020 jammer genoeg tot uitstel, maar met goede hoop op een snelle verbetering van de situatie deden we in het voorjaar van 2020 toch een oproep naar kandidaten voor 2021. De inschrijvingen liepen uitzonderlijk tot midden oktober, maar de moeilijke omstandigheden met weinig vooruitzichten zorgden begrijpelijk voor minder kandidaten dan andere jaren.

Maar, minder kwantiteit betekent daarom niet minder kwaliteit. Na een eerste selectie en (voor het eerst in de geschiedenis van de VLAMO Award) virtuele mondelinge presentaties is het panel blij om ook dit jaar 2 creatieve en artistiek buitengewone initiatieven aan jullie te mogen voorstellen!

vzw Warm Water Melle bouwt aan een inclusief muziektheater rond Koning Arthur. De individuele creatieve talenten van mensen met een beperking en mensen in kansarmoede vormen hierbij een leidraad. Deelnemers, coaches, zangers en muzikanten vormen 1 team, waar iedereen een rol speelt en kansen krijgt.

Bij KH Concordia et Docilitas Herdersem vormt de BBC-documentaire Earth: One Amazing Day de aanleiding voor een uitdagend artistiek traject waarbij natuur- en klimaatbewustzijn centraal staan. Ze gaan hiervoor de samenwerking aan met zowel enkele artistieke partners als natuurorganisaties uit de regio.

Volg hun initiatieven hier op de voet …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s