Welk proces wordt bewandeld om kans te maken op de VLAMO Award 2021?

  1. Kandidaten maken een schriftelijk en uitgewerkt voorstel van hun initiatief en mailen dit naar award@vlamo.be. Er zijn geen vormelijke richtlijnen voor dit voorstel. Wees creatief én concreet! Wegens de coronamaatregelen is de uiterste indiendatum dit jaar 15 oktober 2020.
  2. Een panel analyseert en waardeert de ingediende initiatieven en maakt een eerste selectie van de verenigingen die worden uitgenodigd voor een gesprek.
  3. Geselecteerden geven in het najaar van 2020 een mondelinge presentatie van hun initiatief en verdedigen hun kandidatuur bij het panel.
  4. Hierna volgt in december 2020 de nominatie van de initiatieven die kans maken op de award.
  5. Deze genomineerden ontvangen een toelage van € 2000 ter ondersteuning van de realisatie van het initiatief.
  6. Vanaf januari 2020 woont een afvaardiging van het panel de voorstellingen van de genomineerde initiatieven bij en toetst deze aan de geest van de VLAMO Award.
  7. In het voorjaar van 2022 maken we de winnaar van deze prestigieuze VLAMO Award 2021 bekend. Hier hangt een geldelijke prijs van € 4000 aan vast.
Let wel: een genomineerde vereniging kan pas na 3 jaar een nieuwe aanvraag indienen. VLAMO behoudt zich het recht voor om geen VLAMO Award uit te reiken (indien zou blijken dat de ingediende initiatieven ontoereikend zijn).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s